PolyMaker PolyMax Tough PETG-ESD – Sort – 1,75 mm / 500 gr.

PolyMaker PolyMax Tough PETG-ESD – Sort – 1,75 mm / 500 gr.

349,00 DKK inkl. moms

PolyMax Tough PETG-ESD Sort 500 gr.

PolyMax™ PETG-ESD er et holdbart elektrostatisk afvisende filament, der er velegnet til print af kabinetter, jigs og fixturer i elektronikindustrien.

Højdepunkter:

  • ESD-sikker Polymaker PETG.
  • Hårdførheden er forbedret for at give forbedret slagstyrke sammenlignet med PolyLite™ PLA og PETG.
  • Store termiske egenskaber, op til 76 ℃ (HDT 0.45MPa) / 86 ℃ Vicat blødgøringstemperatur.

5 på lager

Beskrivelse

PolyMax Tough PETG-ESD Sort 1,75 mm / 500 gr.

PolyMax

PolyMax er en familie af avancerede 3D-printfilamenter, der er fremstillet med Polymakers Nano-forstærkningsteknologi for at levere enestående mekaniske egenskaber og printkvalitet.

PolyMax PETG-ESD er et filament fyldt med kulstofnanorør (CNT), der giver sikkerhed for elektrostatisk udladning (ESD) med forbedret sejhed, hvilket gør det til en god kandidat til applikationer i fremstillings- og elektronikindustrien.

ESD-sikker

PolyMax PETG-ESD kombinerer sikkerhed ved elektrostatisk udladning (ESD) med PolyMax™ PETG’s allround-egenskaber: let at printe, varmebestandighed, holdbarhed og styrke. PolyMax™ PETG-ESD kan anvendes til en lang række anvendelser i elektronikindustrien på jigs og fixturer, funktionelle prototyper og elektronikhuse.

Overlegen robusthed

Polymaker har introduceret sin nanoforstærkningsteknologi, der indgår i alle PolyMax™-materialer, og som er et fremragende valg til tekniske anvendelser. Dette øger ESD-materialets brudstyrke og giver et ESD-sikkert PETG-filament, der stadig kan fungere i krævende applikationer. Dette industrielle PETG ESD-filament er ideelt til anvendelser som f.eks. hus, kabinetter, indkapslinger, jigs og fixturer, hvor der kræves sejhed og beskyttelse mod elektrostatisk udladning (ESD).

Overfladefinish

PETG-ESD udskriver produktionsskemaer og funktionelle dele med en fantastisk overfladefinish. Dette opnås delvist på grund af PETG-filamentets og CNT’ernes store smidighed.

Kompromisløs kvalitet

Polymakers førende kvalitetskontrolproces og strenge interne test sikrer pålidelig udskrivning og ensartethed på tværs af spoler og batches.

Indstillinger for køleblæser

Hvis du ønsker at fremstille den stærkeste del (høj laghæftning), anbefaler vi, at du slukker for køleblæseren. Hvis du ønsker en overfladefinish af høj kvalitet, anbefaler vi, at du tænder for køleblæseren.

*Ideel temperatur kan variere, når du bruger forskellige printere.

Yderligere information

Vægt850 g
Størrelse23 × 23 × 9 cm
Farve

Sort, Black

Diameter

1,75 mm

Fleksibilitet

Lav

Styrke

Høj

Krympning

Minimal

Bearbejdning

Medium

Producent

PolyMaker

Vægt

500 gr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PolyMaker PolyMax Tough PETG-ESD – Sort – 1,75 mm / 500 gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *