handelsbetingelser

Vestkystens bedste forhandler af alt til 3D print

Handelsbetingelser for N3DP.dk

Velkommen til N3DP.dk. Disse handelsbetingelser er udarbejdet for at sikre en transparent og forståelig ramme for dit køb og brug af vores 3D-print og relaterede tjenester. Ved at benytte vores hjemmeside og tjenester accepterer du disse betingelser.

  1. Generelt
    Disse betingelser regulerer køb og salg af produkter og tjenester gennem www.n3dp.dk, som ejes og drives af N3DP, CVR-nummer: 26015855, beliggende på Stationsvej 21, Filskov, 7200 Grindsted.
  2. Produkter og Tjenester
    Vi tilbyder en række 3D-print og relaterede tjenester. Alle priser er inklusive moms og angivet i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priser og produktbeskrivelser uden forudgående varsel.
  3. Bestilling og Betaling
    Når du placerer en bestilling på N3DP.dk, modtager du automatisk en bekræftelse på, at din bestilling er modtaget. En endelig købsaftale er først bindende, når vi har bekræftet din bestilling via en endelig ordrebekræftelse. Betaling kan foretages med de betalingsmidler, der accepteres på hjemmesiden.
  4. Levering
    Leveringstider og -omkostninger vil blive angivet ved bestillingen. Vi bestræber os på at sende varerne inden for den angivne leveringstid, men forsinkelser kan forekomme.
  5. Fortrydelsesret
    Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, der løber fra den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du informere os herom inden fortrydelsesperiodens udløb. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget.
  6. Reklamationsret
    Du har 24 måneders reklamationsret fra varens levering. Hvis din vare har en mangel, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til N3DP.dk inden rimelig tid efter, de er konstateret.
  7. Persondata
    Vi behandler persondata i overensstemmelse med vores persondatapolitik, der følger de regler og principper, der er fastsat i GDPR og dansk persondatalovgivning.
  8. Ændringer af Handelsbetingelser
    N3DP.dk forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne uden varsel. Den til enhver tid gældende version vil være tilgængelig på vores hjemmeside.
  9. Tvister
    Eventuelle tvister, der måtte opstå som følge af disse handelsbetingelser, skal søges løst i mindelighed. Hvis en løsning ikke kan opnås, skal tvisten afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

Kontaktinformation

For spørgsmål eller yderligere information, venligst kontakt os på:

E-mail: kontakt@n3dp.dk
Telefon: +45 4057 7898
Adresse: Stationsvej 21, Filskov 7200 Grindsted, Danmark