Skoler og institutioner etc.

Vestkystens bedste forhandler af alt til 3D print

Skole eller institution

Er I en skole eller institution som ønsker at indføre 3D print som kreativ fag, linjefag eller valgfag som led i en af jeres undervisnings miljøer så tilbyder N3DP integration i denne del.
Hos N3DP drejer sig sig ikke blot om salg af en printer, filamenter og reservedele, vi ønsker for alle vores kunder og samarbejdspartnere at skabe en succesoplevelse i 3D printens verden.
Derfor tilbyder N3DP også individuelle undervisningspakker til skole og institutioner, hvor den ansvarlige på området sammen med N3DP udarbejder en specifik opgave som N3DP laver et tilbud på. Rigtig mange forhandlere i 3D print branchen tilbyder faste pakker og tilbud til skoler og institutioner, hvor man skal købe en printer efter deres anbefalinger, installation og vejledning, mange af disse pakker omfatter yderligere en fast aftale med abonnementer, servicepakker, produktordning og udvidelsespakker.
Hos N3DP stiller vi ikke krav om at man skal handle hos os eller benytte bestemte produkter for at kunne benytte vores service og vejledning, vi udarbejde specifikt sammen med jer, en pakke som opfylder jeres behov og ønsker. Vi tilbyder naturligvis også salg, installation, kurser og vejledning i at komme godt i gang, men stiller ikke krav om hvilket filament mærke, hvilken printer eller hvilken ekstra service I måtte ønske, det er helt jeres valg.

N3DP sælger ikke forpligtende og bindende abonnementer til skoler og institutioner, vi sælger den simple varer. En specifik aftalt ordre med et aftalt indhold uden binding og månedsbetaling. Ønsker I som kunde en fast månedligt ydelse, service eller automatisk produktopfyldning, så aftales dette individuelt i vores købsaftale. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillægspriser, alt skal hos N3DP være simpelt, gennemskueligt og overskueligt.

Hos N3DP er det jer som kunde som sætter dagsordenen og handler ud fra jeres behov og ønsker, vi hjælper blot med vejledning og rådgivning i det omfang I måtte ønske.


Eksempel på en pakkeløsning:

Underviseren udarbejder sammen med N3DP en aftale om et 3D print forløb med indhold og krav. N3DP udarbejder ud fra aftalen et udkast til en grundlæggende undervisning for eleverne med opgavesæt i det at komme godt i gang med 3D print. Dette omfatter beregninger af materiale forbrug, design tid, print tid og færdiggørelse af et færdigt produkt som slutresultat.
Materialet består i at designe et simpelt design i online tegne programmet TinkerCad med tilhørende guide og vejledning, herefter skal designet lageres korrekt og videre ind i en slicer for at kunne bearbejdes til en print fil G-kode, når en G-kode er genereret er den sidste del at få klargjort printeren til print med rette filament, nozzle og byggeplade.
Når eleverne gennem undervisningen har nået sit tids estimat og sidder med en færdig printfil kommer N3DP igen ind i billedet, her vil vi ved fremmøde gennemgå de enkelte projekter sammen med underviser og elev, når resultatet er godkendt og klar til print, sker dette i samråd med underviser.

N3DP fremmøder gerne med en 3D printer til projekter som også er den vigtige del til at finde frem til om skolen / institutionen fortsat mener undervisning i 3D print er det rette element. Endelig er alle elever og underviser kommet igennem en grundlæggende guide og vejledning i 3D print, hvorefter N3DP vil trække sig og lade underviser, elever og institution finde frem til hvad dette kursusforløb har givet dem og hvad de vil fremadrettet.
N3DP fremmøder gerne igen til evaluering af projektet.